La Ruta de les 30 Paelles, a Vilada, celebra el desè aniversari el 20 de maig

Divendres, 21 d'abril de 2017 a les 14:10

Vilada es convertirà en la capital berguedana de les dues rodes clàssiques el dissabte 20 de maig amb motiu d'una nova edició d'un esdeveniment que atreu una gran quantitat d'aficionats a les motocicletes de dècades enrere, la Ruta de les 30 Paelles, organitzada per la Secció de Motos Clàssiques del Clàssic Motor Club del Bages, amb Pep i Joan Rossinyol, els germans Russi, al capdavant.

La inscripció està oberta a un màxim de 100 màquines de carretera de 2 i 4 temps fabricades o matriculades fins al 1983, i tot el tràmit, així com la consulta del programa i la reserva de plaça, es pot fer  a través de la web del club, www.classicmotorclub.org. El termini es tancarà el dilluns 15 de maig.

Abans de començar la trobada, que tindrà el punt de reunió al Parc dels Gronxadors de Vilada a partir de 3/4 de 9 del matí,s'exigirà la ITV i el rebut de l'assegurança al dia. També es demana als participants una conducció curosa i que respectin escrupolosament en tot moment el Codi de Circulació i les indicacions dels marshals, ja que no és cap cursa ni competició, sinó una concentració turística no competitiva que farà un recorregut de prop de 100 quilòmetres per carreteres de la zona i que pretén ser, en aquest desè aniversari, una festa de la moto per als participants, per al públic aficionat i per a viladins i berguedans.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 21.04.2017 | 14:15