Notícies

Pàgina 1 de 2
 • Cartell Festa Major 16 de juny de 2017 Festa Major 2017

  A tocar de Sant Joan, encara enlluernats per les fogueres que obren el solstici d’estiu, arriba la Festa Major del nostre poble.

 • Foto SWIMRUN 8 de juny de 2017 SWIMRUN LA BAELLS - Afectació de trànsit

  SWIMRUN-LA BAELLS amb sortida-arribada a Vilada i 22km de distancia, combina la natació en aigües obertes per l’embassament de la Baells, amb autèntic trailrunning que recorre per l’espai d’interès natural de la Serra de Picancel, sota la presencia imponent del Pedraforca.

 • Cartell ITV 7 de juny de 2017 ITV Agrícola

  El Departament Agrícola us fa saber els els desplaçaments previstos per tal de passar la inspecció tècnica (I.T.V.):

   

 • Cartell espectacle 7 de juny de 2017 ZER Berguedà Centre presenta: Un munt de muntanyes

  La ZER Berguedà Centre presenta a Vilada el seu espectacle musical:  Un munt de muntanyes.

 • El diputat Josep Ramon Mut, amb l'alcaldessa de Vilada, Montserrat Badia 7 de juny de 2017 Estudi per a la restauració de Santa Magdalena de Guardiolans, a Vilada

  La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi previ del projecte de restauració de Santa magdalena de Guardiolans, al municipi de Vilada, una església de l’any 1001 i que és la més antiga del municipi. Aquest estudi, dirigit pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL), va estar lliurat el dia 2 de juny pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcaldessa, Montserrat Badia.

 • Exposició fotogràfica 2 de juny de 2017 Exposició fotografies

  Durant el més de maig s'ha realitzat un curs de fotografia.

 • Fotografia embassament 26 de maig de 2017 SORTEIG de dos dorsals dobles per a la Swimrun La Baells, la primera de muntanya de Catalunya

  La prova es disputarà al Berguedà el proper 10 de juny

 • Oferta de treball 25 de maig de 2017 Dilluns finalitza termini per presentar-se pels Plans d'Ocupació de Vilada
 • Cartell Casal d'Estiu 18 de maig de 2017 Inscripcions pel Casal d'Estiu de Vilada

  Informació per a inscripcions en el Casal d'estiu de Vilada.

 • 18 de maig de 2017 Casal d'Estiu 2017

  L'Ajuntament de Vilada ha obert convocatòria per tal de que tothom qui estigui interessat pugui presentar els seus projectes per a realitzar el Casal d'Estiu de Vilada.

 • Acte entrega medalla centenària 16 de maig de 2017 L’Ajuntament de Vilada fa entrega de la medalla centenària a la Sra. Teresa Soler Pradell

  El passat 1 de maig la Sra. Teresa Soler Pradell va fer 100 anys.

 • Cartell xerrada Carles Solà 12 de maig de 2017 Xerrada

  Xerrada del periodista berguedà i director del programa Tot un món de TV3, el Sr. Carles Solà.

 • Creu de Roset - foto 1 4 de maig de 2017 Caminada a la Creu de Roset

  El passat dimarts dia 2 de maig es va anar a la Creu de Roset i es va fer entrega del panet.

 • Pla Especial de la Baells 3 de maig de 2017 El Pla Especial de la Baells, a debat

  L’embassament de la Baells és un dels motors turístics del Berguedà. Per aquest motiu l’any 2012 es va elaborar un Pla director que fixa les grans línies d’actuació per enfortir l’ús del pantà com a recurs turístic. Una d’aquestes línies és l’ ordenació urbanística de l’entorn del l’embassament .

 • Cartell ruta 30 Paelles 21 d'abril de 2017 La Ruta de les 30 Paelles, a Vilada, celebra el desè aniversari el 20 de maig

  Vilada es convertirà en la capital berguedana de les dues rodes clàssiques el dissabte 20 de maig amb motiu d'una nova edició d'un esdeveniment que atreu una gran quantitat d'aficionats a les motocicletes de dècades enrere, la Ruta de les 30 Paelles, organitzada per la Secció de Motos Clàssiques del Clàssic Motor Club del Bages, amb Pep i Joan Rossinyol, els germans Russi, al capdavant.

 • 21 d'abril de 2017 Procediment regularització cadastral

  Amb data 22 de febrer de 2016 es va publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat la Resolució de 16 de febrer de 2016 de la Direcció General del Cadastre per la que es determinen els municipis i el període d’aplicació del procediment de regularització, resolució en la que hi figura el municipi de Vilada. A aquesta resolució s’estableix que aquest procediment serà d’aplicació des del dia següent a la seva publicació i fins al 30 de juliol de 2017.

 • Cartell concurs literari Aurora Bertrana 11 d'abril de 2017 Vilada recupera els premis literaris Autora Bertrana

  L’Ajuntament de Vilada s’ha adherit a l’organització de l’Any Bertrana, en commemoració dels 125 i 150 anys del naixement d’Aurora i Prudenci Bertrana. El llegat literari i artístic de la família Bertrana és l’ensenya més destacable del patrimoni cultural del municipi en l’últim segle.

   

 • Presentació de la cooperativa a l'Ajuntament 11 d'abril de 2017 Presentació de la cooperativa de l'escola de Vilada a l'Ajuntament

  El passat dimecres dia 29 de març de 2017 els representants de la Cooperativa “Junts Creem”, de l’escola Serra Picamill de Vilada, varen venir a presentar-se a l’Ajuntament.

 • Cartell de fotos 7 de març de 2017 Els gegants de Vilada Compleixen 25 anys

  El Miquel i la Magdalena, els gegants de Vilada, celebren enguany el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, la Festa Major del poble retrà homenatge als gegants i a totes les persones que els han fet dansar al llarg d’aquest temps.

 • Club Tennis Vilada 6 de març de 2017 Formulari inscripció Club Tennis Vilada

  Formulari d'inscripció al Club Tennis Vilada per gaudir de les instal·lacions de tennis i pàdel del nostre poble.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49