Notícies

 • Cartell ruta 30 Paelles 21 d'abril de 2017 La Ruta de les 30 Paelles, a Vilada, celebra el desè aniversari el 20 de maig

  Vilada es convertirà en la capital berguedana de les dues rodes clàssiques el dissabte 20 de maig amb motiu d'una nova edició d'un esdeveniment que atreu una gran quantitat d'aficionats a les motocicletes de dècades enrere, la Ruta de les 30 Paelles, organitzada per la Secció de Motos Clàssiques del Clàssic Motor Club del Bages, amb Pep i Joan Rossinyol, els germans Russi, al capdavant.

 • 21 d'abril de 2017 Procediment regularització cadastral

  Amb data 22 de febrer de 2016 es va publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat la Resolució de 16 de febrer de 2016 de la Direcció General del Cadastre per la que es determinen els municipis i el període d’aplicació del procediment de regularització, resolució en la que hi figura el municipi de Vilada. A aquesta resolució s’estableix que aquest procediment serà d’aplicació des del dia següent a la seva publicació i fins al 30 de juliol de 2017.

 • Cartell concurs literari Aurora Bertrana 11 d'abril de 2017 Vilada recupera els premis literaris Autora Bertrana

  L’Ajuntament de Vilada s’ha adherit a l’organització de l’Any Bertrana, en commemoració dels 125 i 150 anys del naixement d’Aurora i Prudenci Bertrana. El llegat literari i artístic de la família Bertrana és l’ensenya més destacable del patrimoni cultural del municipi en l’últim segle.

   

 • Presentació de la cooperativa a l'Ajuntament 11 d'abril de 2017 Presentació de la cooperativa de l'escola de Vilada a l'Ajuntament

  El passat dimecres dia 29 de març de 2017 els representants de la Cooperativa “Junts Creem”, de l’escola Serra Picamill de Vilada, varen venir a presentar-se a l’Ajuntament.

 • Cartell de fotos 7 de març de 2017 Els gegants de Vilada Compleixen 25 anys

  El Miquel i la Magdalena, els gegants de Vilada, celebren enguany el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, la Festa Major del poble retrà homenatge als gegants i a totes les persones que els han fet dansar al llarg d’aquest temps.

 • Club Tennis Vilada 6 de març de 2017 Formulari inscripció Club Tennis Vilada

  Formulari d'inscripció al Club Tennis Vilada per gaudir de les instal·lacions de tennis i pàdel del nostre poble.

 • DEA a la zona esportiva 8 de febrer de 2017 Instal·lació DEA a la zona esportiva

  L’Ajuntament de Vilada va instal·lar fa 2 setmanes el segon desfibril·lador extern automàtic (DEA) a les instal·lacions de la zona esportiva, concretament als vestidors de la zona esportiva.

 • assemblea ciutadana 8 de febrer de 2017 L’Ajuntament de Vilada es compromet a impulsar dinàmiques participatives

  L’Equip de govern de l’Ajuntament de Vilada (ERC + PSC) va convocar els veïns i veïnes del poble a una assemblea ciutadana. L’acte es va realitzar el passat dissabte 28 de gener. 

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49