Festa Major 2017

Divendres, 16 de juny de 2017 a les 00:00

A tocar de Sant Joan, encara enlluernats per les fogueres que obren el solstici d’estiu, arriba la Festa Major del nostre poble.


Com podeu veure, el programa que teniu a les mans és el fruit de l’esforç de gent que ha dedicat moltes hores a organitzar, amb il·lusió, tota mena d’actes perquè grans, mitjans i petits us ho passeu molt bé durant aquests dies tan assenyalats. A tots ells i elles agraeixo el treball i la passió que hi posen per fer-ho possible.

Estem de festa, per viure-la, des de la solidaritat, perquè forma part del nostre ésser col·lectiu; per gaudir-la, perquè és una oportunitat única al llarg de l’any, per a sortir, per compatir estones i activitats amb els nostres veïns; per sentir-la, perquè només així la farem nostra, participant activament del programa, divers i plural, que teniu a les mans.

Per acabar, us animo que convideu si s’escau, familiars i amics a compartir carrers i alegria, que sàpiga tothom que Vilada ha estat, és, i serà, sempre un poble obert i acollidor.

Que us ho passeu molt bé. Bona Festa Major.
Montserrat Badia, alcaldessa de Vilada

 

 

Darrera actualització: 16.06.2017 | 12:03