L’Ajuntament de Vilada crea 5 llocs de treball

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilada ha obert una convocatòria per contractar 5 persones. Aquestes actuacions es fan amb la voluntat de contribuir de forma específica a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i tot el que comporta: atur de llarga durada, pèrdua de drets laborals, etc. També es fa amb el compromís de contribuir a la producció de llocs de treball en l’economia municipal i comarcal.

Concretament tres llocs de treball s’ofereixen a través del finançament dels plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona: 1 plaça de Peó de la brigada d’obres (contracte de 7 mesos), 1 plaça de Taquiller/a – Manteniment piscina municipal – neteja (contracte de 3 mesos) i 1 plaça d’Auxiliar administratiu/va (contracte de 3 mesos). El termini de presentació de candidatures per aquests tres llocs de treball finalitza el dia 25 de maig.

També s’ha obert convocatòria per dos llocs de feina, fora del programa del pla d’ocupació de la Diputació de Barcelona: 1 plaça de socorrista per la piscina municipal (contracte del 22 de juny al 2 de setembre), i 1 plaça de monitor/a del Casal d’Estiu (contracte durant el mes de juliol).

El termini per inscriure’s a l’oferta laboral de socorrista finalitza l’1 de juny, i el termini per inscriure’s a la plaça de monitor/a del Casal d’Estiu finalitza el 25 de maig.

Adjunt a aquesta notícia es poden trobar les bases i requisits per participar en els processos de selecció. Per més informació trucar, en horari d’oficina, a l’Ajuntament de Vilada: 938 238 128.

Darrera actualització: 16.05.2018 | 13:15