L'Ajuntament demana autorització per a la cessió de dades en documents col·lectius

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 00:00

Des del passat més de novembre per sol·licitar els volants i els certificats d'empadronament col·lectius cal l'autorització de tots els membres majors d'edat residents en el mateix domicili.

Atesa la nova legislació vigent referent a Protecció de Dades de Caràcter Personal (Resolució INE de 30 de gener de 2015), des del passat 1 de novembre cal disposar d'autorització de cessió de dades personals dels membres de la unitat familiar per tal de poder emetre certificats o volants col·lectius (de convivència). Sense aquest consentiment exprés només es podran emetre certificats d'aquest tipus on constaran només les dades de la persona que el demana i un requadre on s'indica el número de persones que conviuen amb ella però sense que hi figuri cap dada personal.

En els cas de menors, són els seus pares o tutors legals els qui han d'autoritzar la cessió de dades i, un cop aquests siguin majors d'edat, hauran de ser ells mateixos els qui ho autoritzin expressament.

L'imprès d'autorització es facilita a les oficines de l'ajuntament. Si us el voleu descarregar i portar omplert, podeu fer-ho clicant al següent document en format .pdf que hi ha adjunt en aquesta notícia.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 15:11