L’Ajuntament obre un servei d'avisos via WhatsApp

Dilluns, 21 de maig de 2018 a les 00:00

Vilada posa en marxa un sistema d’avisos i alertes via WhatsApp. L’objectiu del servei és comunicar-se amb les veïnes i veïns del municipi d’una manera ràpida i propera. Es crearà una llista de distribució per enviar informació sobre actes, notícies, alertes de seguretat i protecció civil, etc.

Totes aquelles persones que vulguin donar-se d’alta del servei han d’enviar un missatge de WhatsApp al número de telèfon 600 44 71 78 fent constar la paraula ALTA i el nom i cognoms de la persona usuària del servei. A més, cal que la persona usuària del servei d’avisos guardi el número de telèfon 600 44 71 78, com a contacte, a l’agenda del telèfon mòbil. Es recomana guardar-lo amb el nom de “WhatsApp Vilada”.

Tanmateix, aquest sistema no està previst per interactuar usuari/a – Ajuntament. Per aquesta finalitat, i per qualsevol gestió dels veïns i veïnes amb l’Ajuntament de Vilada cal fer servir els canals habituals de comunicació amb l’Administració. També cal remarcar que, en cap cas, no es crearan grups de WhatsApp amb les persones que s’apuntin al servei.

Adjunt en aquesta notícia es poden consultar les Condicions d'Ús del Servei.

Paral·lelament a aquest servei, l’Ajuntament de Vilada és present a les xarxes socials de Facebook i Instagram des de principis de maig. En aquest moment la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/Vilada.cat disposa de 150 seguidors, i el perfil d’Instagram https://www.instagram.com/vilada_aj/ té 138 seguidors.

Darrera actualització: 21.05.2018 | 14:22