Segona Assemblea Re-pensem Vilada

Divendres, 1 de juny de 2018 a les 00:00

El projecte Re-pensem Vilada segueix endavant 

Dissabte 9 de juny ens trobarem per fer la segona assemblea de poble. Serà a les 17h al Casal Pirinenc

Adjunt a aquesta notícia trobaràs l'informe de la primera Assemblea

Parlarem de turisme i reactivació econòmica. Es farà una mostra online d'experiències de promoció turística. I seguidament es farà una dinàmica participativa sobre aquest tema i la reactivació econòmica en general.

El projecte Re-pensem Vilada consisteix en l’organització de tres assemblees de poble amb veïns i veïnes de Vilada, representants d’associacions, etc. Tot plegat amb un objectiu: escoltar, deliberar i construir un model de poble pel futur, constituint les bases sobre què hauria de ser el poble en els propers anys en àmbits tant diversos com reactivació econòmica, turisme, joventut, món associatiu, medi ambient i molts altres temes. Aquestes assembles són dirigides per tècnics de participació, i es fan amb la presència d’experts i representants d’altres pobles per explicar i compartir les experiències positives en l’àmbit de la participació ciutadana organitzades en els seus respectius municipis.

Es redacta un document de conclusions de cadascuna de les tres assemblees, i aquests documents s’utilitzaran per procedir a la constitució d’un Consell de Poble, un espai estable de participació ciutadana. I també s’utilitzaran les conclusions per redactar un reglament de participació que reculli especialment l’organització dels futurs pressupostos participatius de Vilada. 

Aquest projecte és organitzat per la regidoria de participació ciutadana de l’Ajuntament de Vilada i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Darrera actualització: 01.06.2018 | 17:35