Vilada organitza un acte sobre Europa amb Ernest Maragall

Divendres, 16 de març de 2018 a les 00:00

El diputat al Parlament de Catalunya, Ernest Maragall, serà a Vilada per realitzar una xerrada sobre Europa. L’acte serà aquest proper diumenge 18 de març (12:00h) al Casal Pirinenc.

Amb aquesta iniciativa es pretén reflexionar sobre el futur polític de la Unió Europea més enllà d’una unió econòmica i de mercat; tractant diversos aspectes com: integració europea i “diferents velocitats”, ciutadania europea, valors i cultures europees, qualitat emocràtica a Europa i molts d’altres.


L’Ajuntament de Vilada destaca l’oportunitat de debatre sobre polítiques europees amb un ponent de la trajectòria cívica i política de Maragall, que a més coneix de primera mà les institucions europees ja que va ser escollit eurodiputat en les darreres eleccions  al Parlament Europeu; càrrec que va exercir fins a finals de l’any 2016.


L’acte serà en format de conversa, amb una xerrada introductòria de Maragall. I seguidament, les persones que assisteixin al Casal Pirinenc de Vilada interactuaran amb el ponent fent les preguntes que creguin oportunes.

Des del consistori creiem que parlar d’Europa i entendre la seva complexitat interna és un tema important, per ajudar a prendre consciència de l’impacte que les polítiques europees tenen en la vida de totes i tots. Per aquest motiu, s’aniran organitzant activitats periòdicament sobre aquesta temàtica, com ja es va fer al desembre de l’any passat amb un acte sobre Tradicions Nadalenques Europees a càrrec del Consell Català del Moviment Europeu.


Aquest acte és organitzat per l’Ajuntament de Vilada i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Vilada, 15 de març de 2018

Darrera actualització: 16.03.2018 | 08:27