Salutació de l'Alcaldessa

Salutació

Des d’aquesta finestra tecnològica oberta al món, sigueu Benvingudes i benvinguts a la nova pàgina WEB de l’Ajuntament de Vilada.

Desprès d’una època amb una pàgina poc activa i funcional, hem entrat en una nova fase en la que l’administració s’ha d’acostar al veïnat i adequar-se al segle que vivim.

La transparència en la gestió pública hauria de ser una prioritat per aquells que exerceixen aquesta responsabilitat i ara més que mai la societat exigeix que així sigui.

Per aquest motiu i com a prioritat, hem millorat la forma i el contingut de la nostra pàgina per així poder assolir aquest objectiu de donar transparència a la nostra gestió.

Com podeu veure estrenem imatge, domini i funcions. Tot ha estat gràcies a la Diputació de Barcelona.

Volem que aquesta pàgina sigui:

  1. Portal de benvinguda a Vilada . Per això hem de donar una imatge clara i concreta del que som i del que tothom pot trobar.
  2. Reflex del funcionament municipal. Aquí volem reflectir la vida institucional i política de Vilada.
  3. Eina al servei dels ciutadans i ciutadanes de Vilada. Aquí trobareu la informació actualitzada, els serveis i molts dels tràmits que pots fer al teu Ajuntament sense desplaçar-te.
  4. Punt de trobada de totes les entitats vives del municipi. Qui vulgui tindrà el seu espai per publicar la seva WEB i així arribar a qui vulgui conèixer Vilada.

Espero i desitjo que aquest mitjà d’informació i comunicació sigui de gran utilitat, tant pels veïns del nostre municipi com per totes aquelles persones que busquin informació del nostre poble

Esperem sigui del vostre interès i profit.

Montserrat Badia Piqué – Alcaldessa de Vilada

Darrera actualització: 17.03.2017 | 09:42
Darrera actualització: 17.03.2017 | 09:42