Salutació de l'Alcaldessa

Salutació alcaldessa

Benvinguts a la nostra seu electrònica que us permetrà, entre altres aspectes,  conèixer el nostre poble, per als qui no el coneguin, saber les activitats i festes que es fan, a través de l’agenda o noticies,  o també fer tràmits electrònics que estalvien haver-se de desplaçar.

Explicar-vos que Vilada (Barcelona), pels desconeixedors,  és un poble que està situat a la comarca del Berguedà, a 10 minuts de la capital de comarca, que és Berga. Concretament a la carretera que va cap a Ripoll, la C-26, on creuem l’Embassament de La Baells i ja entrem en terme municipal de Vilada. És un poble privilegiat, al estar envoltat de natura, i alhora, a la vora de l’eix del Llobregat. Ideal per viure-hi tranquil.

A nivell de productes locals hem de destacar les galetes Viñas, reconegudes per la seva qualitat per la Generalitat de Catalunya, els embotits elaborats per les carnisseries, coca de diferents classes realitzades per als dos forns existents. En definitiva, l’eix comercial és troba a peu de carretera de la C-26 per tal que els visitants ho puguin visualitzar.

Jo us animo a que ens vingueu a visitar i gaudiu del nostre poble, participant en Festes majors, fires o altres esdeveniments, ja que Vilada és un poble acollidor.

Montserrat Badia Piqué

Alcaldessa de Vilada

 

Darrera actualització: 20.06.2017 | 09:51
Darrera actualització: 20.06.2017 | 09:51