Nits als Pins 2023

Dimecres, 7 de juny de 2023 a les 00:00

Compra la teva entrada aquí

L’Ajuntament de Vilada omple les nits d’agost de música i cinema a l’aire lliure amb la tercera edició del cicle “Nits als Pins”

Mishima, Lluis Gavaldà i Joan Pau Chaves, Alicia Rey, Rita Payés i Pol Batlle, i Quimi Portet ompliran els Pins del Metge de música cada divendres d’agost i també el dissabte 5 d'agost.  

Nits als Pins, és una proposta cultural de l’Ajuntament de Vilada que tindrà lloc els caps de setmana d’agost, centrat en dues ubicacions, al Parc dels Pins del Metge que acollirà les propostes musicals  i el Parc dels Gronxadors, on tindran lloc les nits de cinema a la fresca i la zona de Gastro Pins.

El Parc dels Pins  és  un indret emblemàtic a tocar del poble on temps enrere els pacients del doctor Soler es recuperaven de les seves malalties de pit respirant aire pur i gaudint del contacte amb la natura. Convertit en un espai natural públic, la programació cultural serà la recepta perfecte per recuperar l’alegria de les nits d’estiu.

Nits als Pins s’estrena aquest any amb un cap de setmana inaugural de traca i mocador. Propostes musicals, teatre, cinema, natura i tallers per gaudir d’un dels pobles amb més encant del Berguedà. L’estrena del cicle, el divendres 4 d’agost, anirà a càrrec de Mishima. I l'endemà, dissabte 5 d'agost, seguirà amb l'actuació de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves.

La segona sessió serà el divendres 11 d’agost on la música d'Alicia Rey omplirà els Pins de sons.

Rita Payés i Pol Batlle, dos cantants amb altíssims dots per a la interpretació que converteixen cada tema en un viatge d’aquells que costa oblidar. Actuaran el divendres 18 d'agost. I finalment, Quimi Portet,  una figura referent de l’escena musical catalana, tancarà el cicle el divendres 25 d'agost.

Per altra banda, el Parc dels Gronxadors, que ja acull les sessions de cinema a la fresca durant el mes de juliol, ampliarà la seva programació tot el mes d’agost recuperant clàssics familiars.

 

Les entrades, els abonaments complets de tot el cicle i l'abonament del cap de setmana inaugural ja estan a la venda, al preu de 12€, 40€ i 20€ respectivament. 

 

Darrera actualització: 07.06.2023 | 20:13