Els gegants de Vilada Compleixen 25 anys

Dimarts, 7 de març de 2017 a les 14:25

El Miquel i la Magdalena, els gegants de Vilada, celebren enguany el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, la Festa Major del poble retrà homenatge als gegants i a totes les persones que els han fet dansar al llarg d’aquest temps.

El primer acte consisteix en l’organització d’un concurs fotogràfic per dissenyar la portada del programa de la Festa Major. El concurs és obert a qualsevol persona que hi estigui interessada, i consisteix en presentar fotografies o dibuixos dels gegants de Vilada.

Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Vilada: www.vilada.cat

El premi per la fotografia o dibuix guanyador serà de 100€. Les persones interessades poden presentar les seves propostes per dues vies: en format digital al correu electrònic: concursfotosvilada@gmail.com , o bé fent arribar la fotografia a l’Ajuntament de Vilada en horari d’oficina.

En base a l’obra guanyadora, l’Ajuntament de Vilada s’encarregarà de dissenyar el cartell i portada del programa de la Festa Major. A més, s’organitzarà una exposició de fotografies amb totes les obres presentades al concurs.

L’objectiu del concurs és fer aflorar fotografies que documentin els 25 anys d’història dels gegants del poble; un dels elements del patrimoni cultural més significatiu de Vilada.

La Festa Major d’aquest any serà organitzada per l’Associació Juvenil Cims de Vilada, la Comissió de Festes del Poble, i la resta d’associacions del municipi. I comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Vilada.

Els gegants nous de Vilada són obra del constructor Manel Casserres; i reben el seu nom inspirat en les dues esglésies romàniques de Vilada: Sant Miquel de les Canals i Santa Magdalena de Guardiolans. 

 

Darrera actualització: 24.03.2017 | 08:52