ENTREGA DE PREMIS DEL VIè CONCURS LITERARI AURORA BERTRANA

Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 09:00

El passat divendres dia 29 de juny de 2018, a les 19:00 h al Local Pirinenc de Vilada, es va procedir a fer l’entrega dels VIè Premis literaris Aurora Bertrana. La convocatòria ha estat altament participativa, amb 7 treballs en la categoria d’infantil i 77 treballs en la categoria d’Adult.

Els membres del jurat del concurs, format per Anna Mª Formoso Huch, Mª Rosa Masana Roset, Daniel Montañà Buchaca, Toni Gol Roca i Jaume Huch Camprubí, després de diverses deliberacions, varen decidir per majoria qualificada distingir els treballs següents: 

En la categoria Infantil: 1r Premi: “El viatge Misteriós” de Júlia Giró i el 2n Premi: “Viatge en el temps a l’antiga Roma”, de Xènia Cortina.
En la categoria d’Adult: 1r Premi: “Desconeguts” de Xavier Mas i el 2n Premi: “Paraules invisibles” de Mª Concepció Torres.

Per part de l’Ajuntament de Vilada, agraïm i valorem positivament el concurs literari, així com els membres del jurat que han format part de forma voluntària i desinteressadament.

També, ja vam anunciar als presents al acte la continuïtat del concurs literari, amb modificació de les bases, per tenir un espai els joves de 13 anys a 18 anys, esperant continuar amb la participació dels últims 2 anys. A més a més, també és procedirà a publicar els treballs premiats a través del Centre d’Estudis d’Avià.

 

Darrera actualització: 04.07.2018 | 15:05