Afectacions nevada 24/01

Dijous, 24 de gener de 2019 a les 00:00

Protecció Civil comunica que s'ha donat per finalitzada la fase d'ALERTA per nevades❄️ i es desactiva el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT).

❗️En canvi, es manté la fase d'ALERTA del Pla Especial d'Emergències per risc de vent🌬 a Catalunya (VENTCAT).

⚠️El perill per vent és ALT (escala 3-4 sobre 6) fins a les 12 de la nit⚠️Es preveu que demà el perill per vent sigui MODERAT (escala 1-2 sobre 6).

✅EXTREMEU LES PRECAUCIONS amb el gel! I eviteu desplaçaments innecessaris!

 



RECOLLIDA PORTA A PORTA 

El Consell Comarcal ens informa que es reprèn el servei de recollida porta a porta. A partir de les 12h del migdia d’avui, el camió passarà a recollir la fracció d’envasos

A la tarda s’obrirà l’Oficina d’Atenció al Públic del porta a porta amb normalitat, als baixos de l’Ajuntament de 17h a 19h.

TRANSPORT PÚBLIC

El Consell Comarcal informa que la ruta de transport escolar Borredà – Vilada – Berga per avui dijous 24 de gener queda suspesa per evitar riscos innecessaris degut a la neu.

DESPLAÇAMENTS

El Servei Meteorològic de Catalunya comunica que en les properes hores podria tornar a nevar. Demà al matí us seguirem informant sobre les afectacions de la nevada i les previsions meteorològiques.

Us demanem molta precaució en els desplaçaments demà a primera hora i consulteu les afectacions viàries per la neu abans de sortir de casa al web del Servei Català de Trànsit: http://cit.transit.gencat.cat

BIBLIOBUS

Avui s’ha suspès el servei de Bibliobus Pedraforca

 

 

Recordeu que estem a la vostra disposició a través dels telèfons 600447178 o 938238128 

Darrera actualització: 24.01.2019 | 14:36