Bases Concurs Literari Aurora Bertana

Divendres, 26 de gener de 2024 a les 00:00

Consulta les bases al destacat de la columna dreta

Com ja és habitual el concurs s’estructura en 3 categories per grups d’edat: infantil (fins als 11 anys d’edat), juvenil (dels 12 als 17 anys) i adult (a partir de 18 anys).  Els premis per a la categoria d’adult són econòmics: 300€ el primer premi, i 150€ el segon premi; mentre que per la categoria juvenil i infantil els premis consistiran en llibres i/o un obsequi segons s'especifica a les Bases.

Fins al 8 de març es poden presentar les narracions corresponents a cadascuna de les categories (ja sigui per correu postal, correu electrònic a vilada@vilada.cat  o presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Vilada). Es preveu que el lliurament de premis es faci durant el mes de març o abril.

El Concurs literari  “Aurora Bertrana” va ser impulsat per un grup de joves del poble i es va celebrar amb èxit en una primera etapa entre els anys 2008 i 2011. En una segona etapa, coincidint amb l’any Bertrana, l’Ajuntament de Vilada va decidir recuperar-lo i assumir-ne l’organització. Des de llavors, s’ha consolidat en xifres de participació que augmenten cada any i que en l’última edició va apropar-se al centenar de treballs presentats d’autors i autores d’arreu dels Països Catalans.

D’aquesta manera el municipi recorda el pas de la família Bertrana al poble, i reivindica la figura d’Aurora i Prudenci com a ensenya del patrimoni cultural de Vilada.

Des de l’Ajuntament de Vilada es convida a tothom a participar en un concurs obert a la cultura popular i a la narrativa més propera. Les bases es poden consultar a l'apartat documentació (columna dreta) d'aquesta notícia.

El Concurs Literari Aurora Bertrana compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 26.01.2024 | 14:45