Comunicat Ajuntament de Vilada en relació amb l’afectació del COVID-19

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

Davant la situació d'emergència generada per l'afectació del Coronavirus, l’Ajuntament de Vilada recomana cenyir-se a les directrius publicades per les autoritats sanitàries, i al comunicat de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física pel que fa a les activitats esportives que es realitzen en instal·lacions municipals.

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’Alerta a Emergència 1.

És per aquest motiu que l’Ajuntament de Vilada ha adoptat un seguit de mesures recomanades des de la Generalitat de Catalunya i se suspenen totes les activitats i serveis que es realitzen als següents equipaments municipals, estiguin organitzades o no per l’Ajuntament (a partir de demà 13 de març i fins el dijous 26 de març, ambdós inclosos):

  • Totes les instal·lacions de la Zona Esportiva
  • Casal Pirinenc
  • Local Cultural

L'Ajuntament retornarà els diners de les activitats de pagament.

També queda suspesa l’activitat a l’Escola de Vilada i la Llar d’Infants tal i com ha anunciat el Departament d’Ensenyament a partir de demà 13 de març i durant 15 dies.

Les oficines de l’Ajuntament de Vilada seguiran obertes al públic amb normalitat durant els horaris habituals.

A tot això, demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures. Sens perjudici de les consideracions anteriors, l’evolució de la situació i de les noves mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries, determinaran l’adopció de recomanacions addicionals..

Des de l’Ajuntament de Vilada es fa una crida a la calma i us demanem que us informeu a través del web del Departament de Salut, així com seguiu els consells d’higiene constants. Si algú creu que pot estar afectat per la malaltia ha de trucar al 061.

L’Ajuntament de Vilada seguirà l’evolució d’aquesta emergència sanitària per preveure altres possibles afectacions internes i externes. Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar i agraïm la comprensió i predisposició de tothom en aquest període excepcional que ens toca viure.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 18:40