Comunicat de l'Equip de Govern de Vilada

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilada vol agrair la dedicació, l’empenta i l’esforç de la Sra Carme Cirera aquests darrers anys treballant pel nostre poble i la seva gent.

La Carme va ser durant 10 anys alcaldessa de Vilada i ha demostrat des de l’alcaldia i des de la seva posterior tasca com a regidora, estar oberta sempre al diàleg a la negociació i sobretot al compromís amb aquest consistori.

Prenent unes paraules seves li estarem sempre en deute per haver ajudat a fer de Vilada “un poble més viu”. Ella ha fet seu l’esperit de treball i de voluntat per fer créixer el nostre poble i per trobar sempre aquell punt comú que aconseguia que la tasca de l’equip tingués els seus fruïts.

Lamentem que la situació actual hagi posat punt i a part a la seva etapa com a regidora de l’Ajuntament de Vilada.

Des d’aquest consistori només podem respectar la decisió presa i desitjar tota la sort del món a la Carme en qualsevol aventura que emprengui.

Estem convençuts que la seves ganes de treballar pel poble seguiran intactes en alguns dels molts actes on ens trobarem.

Cal destacar la seva predisposició infinita en col·laborar amb les entitats del poble i sobretot en els diferents actes culturals i tradicionals que organitza com a integrant del grup ‘la Teia’.

Convençuts que seguirem comptant amb tu en moltes altres ocasions, només et podem dir: gràcies Carme.

Equip de Govern Ajuntament de Vilada

Vilada 20 de febrer de 2020

Darrera actualització: 10.12.2020 | 11:41