Homenatge a Carme Cirera

Dimarts, 31 de maig de 2022 a les 00:00

El grup cultural ˝La Teia” farà aquest pròxim diumenge 5 de juny un merescut homenatge a la que va ser integrant d’aquest grup i alcaldessa de Vilada que va morir l’agost del 2020

El local Cultural “Carme Cirera i Artigas” acollirà un homenatge a la que va ser directora del grup cultural la Teia i alcaldessa de Vilada, Carme Cirera.

El local que porta el seu nom des de fa un any, quan l’Ajuntament de Vilada va aprovar el canvi de nomenclatura, serà la seu d’aquest record per una de les figures més destacades dels darrers anys del municipi.

Durant l’homenatge es projectarà un audiovisual recordant la trajectòria de la Carme Cirera, molt lligada a les activitats culturals i populars de Vilada.

En aquest audiovisual hi ha col·laborat diferents viladins i viladines que han aportat les imatges que es projectaran així com els mateixos integrants del grup cultural “La Teia”.

Una actuació de la cantant, Laura Luceño, i diferents parlaments d’amics i companys serviran per a rendir aquest sentit homenatge.

Les portes del local s’obriran a les 18:30h i l’acte està previst que comenci a partir de les 19h. A l’acabar l’esdeveniment s’ha preparat un aperitiu per compartir entre els assistents.

L’acte servirà també per fer l’estrena oficiosa del canvi de nom del local i del mural exterior, on es pot veure a la mateixa Cirera acompanyada dels gegants del poble, que és obra de l’artista Berguedà, Nil “Slim” Safont.

 

Carme Cirera Artigas va ser alcaldessa de Vilada durant 10 anys (1995-2005) i regidora a l’Ajuntament fins al febrer de 2020. A més a més va ser cofundadora i membre activa del grup cultural “La Teia” i la colla gegantera del poble.

Darrera la seva veu han crescut generacions senceres de viladins i viladines que han après a estimar el poble i a sentir-se part dels diferents actes que ella mateixa conduïa.

Cal remarcar el seu paper en les cavalcades de reis on era l’encarregada de posar veu a tot l’acte i fer-ho sempre sota l’admiració de la canalla.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 02:15

Imatges