L’Ajuntament de Vilada vol expressar el seu condol i lamentar la pèrdua de l’ex alcaldessa Carme Cirera.

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00

Des del consistori volem agrair la dedicació, l’empenta i l’esforç de la Sra Carme Cirera, durant tota la seva vida, treballant per Vilada i la seva gent.

La Carme ha estat una persona activa, vital i que ha ajudat a fer créixer Vilada des de la vessant institucional. Va ser alcaldessa de Vilada durant 10 anys (1995 – 2005) i regidora de l’Ajuntament fins el passat més de febrer.

També volem destacar la seva faceta més social. La Carme ha estat un pilar imprescindible pel municipi com a fundadora i membre activa del grup cultural ‘La Teia’ o la colla gegantera del poble.

Darrera la seva veu hem crescut generacions senceres de viladins i viladines que hem après a estimar el poble i a sentir-nos part dels diferents actes que ella mateixa ha conduït.

Volem destacar la seva predisposició infinita sempre en el moment de col·laborar i en els moments més complicats. Prenent unes paraules seves li estarem sempre en deute per haver ajudat a fer de Vilada “un poble més viu”.  Ella ha dedicat els millors anys de la seva vida al poble de Vilada. El seu llegat i la seva força ens acompanyarà per sempre.

Des de l’Ajuntament de Vilada decretem dos dies de dol oficial al poble i volem anunciar que durant els propers dies es posarà el seu nom a un espai emblemàtic del municipi en record i homenatge a la seva tasca.

Darrera actualització: 19.08.2020 | 14:31