Nits Musicals als Pins del Metge

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilada organitza quatre concerts als Pins del Metge. Lluís Gavaldà i Joan Pau Chavés, Cesk Freixas, Pau Alabajos i Anna d’Ivori actuaran a Vilada els divendres d’agost.

Amb l’objectiu de seguir potenciant la cultura i la música en aquests temps difícils, l’Ajuntament de Vilada ha programat un nou cicle musical que s’estrenarà aquest mes d’agost al municipi berguedà.

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves seran els encarregats d’obrir el festival amb les seves cançons a la carta que serviran per donar la benvinguda a aquesta nova iniciativa que omplirà de música les nits dels divendres d’agost a Vilada.

Gavaldà i Chaves donaran el tret de sortida a les “Nits Musicals als Pins” aquest 6 d’agost a les 22h. El preu de les entrades serà de 3€ per concert i hi ha la possibilitat de comprar un abonament pels 4 concerts per 10€ (aquesta última opció només és possible comprant-ho físicament a Queviures Maribel).

El cantant i músic dels Pets seran un dels atractius per engegar un mes musical a Vilada amb un recorregut generacional per alguns dels temes més populars de la banda tarragonina.

El divendres 13 el torn serà pel cantautor del Penedès, Cesk Freixas. Freixas presentarà el seu darrer disc “Memòria” i portarà la seva música compromesa i valenta fins als Pins.

El concert de Freixas quedarà inclòs també dins del programa de Festa Major d’agost.

El també cantautor Pau Alabajos serà l’encrregat d’actuar el divendres 20 d’agost. Alabajos aproparà la música d’autor del País Valencià i intentarà rejuntar les peces trencades del seu “Kintsugi” particular amb el que obre el seu últim treball “Les Hores mortes”.

Per tancar aquesta primera edició de “Nits Musicals als Pins” el grup emergent Anna d’Ivori posarà el punt i final el divendres 27 d’agost a les actuacions en directe.

El conjunt tarragoní presentarà el que és el seu segon àlbum “Ales de Paper” acabat de sortir del forn i el grup encapçalat per Anna Abad fa un pas endavant en la seva projecció dins el panorama musical del país.

 

Tots els concerts es faran a les 22h i hi haurà un aforament limitat de 200 persones amb control d’entrada previ i seguint totes les mesures sanitaries vigents. El públic haurà d’estar assegut i utilitzar la mascareta durant el concert tot i fer-se a l’aire lliure.

 

Les entrades es podran comprar físicament a Queviures Maribel i per internet al següents enllaços:

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves: 
https://entradium.com/events/lluis-gavalda-amb-joan-pau-chaves-a-la-carta-nits-musicals-als-pins-del-metge

Cesk Freixas: 
https://entradium.com/events/cesk-freixas-memoria-nits-musicals-als-pins-del-metge

Pau Alabajos:
https://entradium.com/events/pau-alabajos-les-hores-mortes-nits-musicals-als-pins-del-metge

Anna d'Ivori:

https://entradium.com/events/anna-d-ivori-ales-de-paper-nits-musicals-als-pins-del-metge

 

Els concerts comptaran amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Així com el patrocini de l’Hotel Berga Park.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 13:38