Rebuig a la sentència contra el moviment independentista

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de Vilada volem mostrar el nostre rebuig total a la setència que condemna a 100 anys de presó als líders polítics catalans.

Creiem que és una injustícia flagrant i un nou abús d'autoritat per part de l'estat espanyol en contra d'un procés democràtic, social i de caràcter clarament pacífic.

La sentència és una revenja contra l'autodeterminació del poble de Catalunya i de Vilada que va votar a favor de la seva independència el passat 1 d'octubre de 2017.

Per aquest motiu volem manifestar el següent:

1) L’Ajuntament de Vilada convoca als veïns i veïnes del poble a CONCENTRAR-SE el 14 d'octubre A LES 6 DE LA TARDA A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT DE VILADA per mostrar el rebuig a la sentència contra el moviment independentista. Una vegada s’acabi la concentració a Vilada, convidem a tothom a sumar-se a la concentració que es farà a les 8 de la tarda davant dels Jutjats de Berga.

2) No acceptem ni respectem aquesta sentència i encoratjem a la ciutadania a no resignar-se i a participar en les diferents protestes.

3) També anunciem que el 15 d'octubre a les 6 de la tarda, l’Ajuntament de Vilada es reunirà en Ple per rebutjar la sentencia.

Vilada 14 octubre 2019

Darrera actualització: 15.10.2019 | 13:51