Vilada aprova per unanimitat el nou cartipàs municipal

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Vilada constitueix el nou cartipàs amb l'aprovació per unanimitat dels assistents al primer ple de la nova legislatura.

El nou govern encapçalat pel republicà, Quim Espelt, ha reduït la despesa en sous dels regidors en més d’un 6% anual en el pressupost municipal i ha dividit el consistori en tres grans àrees amb diferents comissions de treball.

L’Ajuntament de Vilada dona el tret de sortida a la nova legislatura amb el ple extraordinari on s’ha aprovat el nou cartipàs municipal.

El ple ha servit per aprovar per unanimitat les competències del nou equip de govern que formaran a partir d’ara Alcem-nos Vilada (ERC) i ViladaXlarepública (JuntsXCat).

El nou alcalde, Quim Espelt (Alcem-nos Vilada) ha estat l’encarregat de presidir per primera vegada el ple municipal i de donar compta de les diferents àrees amb les que s’ha dividit el consistori.

Els republicans més enllà de l’alcaldia es queden les regidories de promoció econòmica, joventut, esports, medi ambient, comunicació, festes, educació i cultura amb Elisabet Boixader i Quim Pons com a regidors. D’altra banda el regidor de ViladaXlarepública, Andreu Ros, es quedarà amb l’àrea de Territori i Sostenibilitat.

El nou equip de govern aposta per la creació de diferents comissions de treball on des del govern municipal es vol incloure a tothom del poble que vulgui participar. Les comissions estaran presidides pels regidors municipals i serviran per treballar més àmpliament els diversos aspectes que impliquin directament a les viladines.

Cal destacar igualment que el nou consistori ha aprovat també un descens superior al 6% en la retribució que rebien fins ara els regidors de l’equip de Govern.

Els plens ordinaris també partiran un canvi i se celebraran cada dos mesos el primer divendres hàbil de cada mes segons ha tirat endavant aquest primer ple extraordinari del mandat.

Els diferents punts s’han aprovat per unanimitat amb els vots favorables de l’equip de govern com a conseqüència de l’absència de les regidores de l’oposició.

 

 

Darrera actualització: 02.08.2019 | 01:58