Informació i contacte

Joaquim Espelt Santandreu

ALCALDE

Grup Municipal: Alcem-nos Vilada - Acord Municipal

RESPONSABLE DE LES ÀREES D'HISENDA  i ATENCIÓ A LES PERSONES.  REGIDOR DE MEDIAMBIENT

Correu electrònic: espeltsj@diba.cat

Telèfon: 618972447

BIOGRAFIA:

Nascut a Vilada el gener de 1991. Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF, estudis de Grau de Dret.

He treballat en varies feines però principalment m’he dedicat al món de la banca, exercint d’Auxiliar de Banca. El juny de 2019 em van escollir alcalde de Vilada, i des d’aquell moment dedico la meva jornada laboral a exercir aquesta funció.

Durant el mandat anterior també vaig exercir de regidor i portaveu del Grup Municipal. La meva militància política s’inicia l'any 2008 a les JERC. Actualment milito a Esquerra Republicana de Catalunya.

Col·laboro amb vàries entitats del poble. I estic associat a Òminum Cultural i a l’Assemblea Nacional de Catalunya.

Tanca Formulari

L'alcalde respon

Per qualsevol consell, queixa o suggeriment, t'agraïria que et posis en contacte amb mi!

Intentarem donar-te una resposta el màxim de ràpida possible.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 03.09.2019 | 22:23
Darrera actualització: 03.09.2019 | 22:23