Transport públic

Transport públic

Per poder arribar a Vilada amb transport públic podeu consultar els horaris i preus a la pàgina web de l'empresa que realitza el servei de tranport. L'emrpesa que realitza el servei és ALSA la qual realitza el servei entre BERGA i Ripoll.

Podeu veure horaris i preus en l'enllaç a la pàgina web de l'empresa ALSA (posat a la dreta). 

 

Transport a demanda

El Consell Comarcal del Berguedà va assumir l’1 d’abril de 2018 la gestió directa del servei de transport a demanda. El transport a demanda està destinat als usuaris dels municipis amb menys habitants que no disposen d’un servei regular de transport públic amb autocar. L’objectiu és connectar els ususaris, el dia que ho necessiten, amb la parada de transport públic més propera o amb la seva destinació final a partir d’un vehicle taxi.

El número de telèfon per sol·licitar el Servei de Transport a la Demanda és el 683 38 82 85. La petició es pot fer mitjançant trucada o whatsapp de dilluns a divendres feiners, com a màxim, fins a les 17h del dia anterior laborable a la data del viatge.

El servei de Transport a la Demanda es presta des del punt de parada acordat amb cada municipi fins a la parada de transport públic del municipi de destinació i es duu a terme en els horaris preestablerts que enllacen amb les línies de transport regular.

Els usuaris menors de 12 anys hauran de viatjar obligatòriament acompanyats d’un adult i els menors entre 12 i 18 anys ho podran fer si porten signada la següent: AUTORITZACIÓ DE MENORS

Darrera actualització: 26.11.2018 | 14:41
Darrera actualització: 26.11.2018 | 14:41